Etiketter

torsdag 9. mars 2017

Banan Biscoff Bar



Dette er en skikkelig deilig og enkel cookiebar. Jeg har valgt å bruke Biscoff, eller cookiebutter, men det går fint an å bytte ut dette med panøttsmør eller Nutella e.l.



Baren er rask å lage og passer fint å ha med på tur eller å ha liggende i fryseren siden den holder konsistensen ved frysing


Du trenger:
  • 100g sukker
  • 100g brunt sukker
  • 100g smør
  • 225g mel
  • 1 klype natron
  • 2 egg
  • 1/2 ts vaniljepulver (eller vaniljesukker)
 
    • 1,5 store modne bananer
    •  150g mørk sjokolade
    • 75g Biscoff/ peanøttsmør e.l.
    • 1 boks (ca. 414g) søt kondensert melk

    Ha sukker, brunt sukker og smør i en kjøkkenmaskin
    Kjør det med k-spade til det er luftig, tilsett eggene, skrap ned kantene og tilsett mel, natron og vanilje.


    Trykk cookiedeigen ut i en firkantet form på 20x20 cm.


    Bak på 180 grader i ca 10 minutter.


    Skjær bananene i skiver og legg over, dryss sjokolade over dette igjen.



    Hell over kondensert melk og fordel spiseskjestore klatter med Biscoff over.



    Bruk en skarp kniv eller lignende og lag 8-tallsmønster i den kondenserte melken og Biscoffen.

    Stekes på 180 grader i ca 25 minutter.



    Disse er sååå gode! Myke og deilige og selvfølgelig med den magiske Biscoff smaken!


    Dét er hva man kan kalle en "gooey" cookie bar :)

    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar