Etiketter

torsdag 20. mars 2014

Melkesjokoladebark med masse godt



Sjokoladebark er antageligvis den enkleste måten å lage sin egen favorittsjokolade på. Her er det bare å velge den sjokoladetypen du liker best og så fylle den med masse godt.

Du trenger ikke en gang en sjokoladeform, om du vil holder det masse med en enkel firkantet plastboks e.l.


Jeg har gått for melkesjokolade og tempererer 200 g av dette.


Til melkesjokoladen har jeg valgt å tilsette
  • pecannøtter
  • toffee bits (daim biter)
  • mini marshmallows
  • kandisert ingefær


Hakk alt i grove biter og ha halvparten i den smeltede sjokoladen.

Fordel dette i én eller flere former og dryss over resten av ingrediensene og trykk dem forsiktig ned slik at de fester seg.

Sett alt i fryseren i ca 1 time.

Vend ut av formen og la det få romtemperatur før du hugger inn :)

Sjokoladebark kan bli veldig fine gaver, spesielt om du vet hva slags sjokolade folk er glad i.



Hvilken kombinasjon ville du gått for?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar