Etiketter

torsdag 3. oktober 2013

Bananpudding



Hva gjør man når man har kakerester og overmodne bananer? Vel, om du er som meg, så lager man en bananpudding. Litt som Queen of pudding, med ett lag kake, ett lag frukt og krem til sist.



Bananpuddingen er kjempeenkel å lage og utgangspunktet er en vanlig vaniljekrem.
Her trenger du:

  • 2 eggeplommer
  • 250g sukker
  • 2,5dl melk
  • 33g maizena
  • 1 overmoden banan
Kok opp melken.


Imens blandes egg, sukker, most banan, og maizena.


Ha ca halvparten av den varme melken over i egg-blandingen og rør godt.


Ha så alt tilbake i kjelen og varm opp under konstant omrøring til kremen begynner å tykne.

Ta av varmen og avkjøl.


Fordel kakerester i bunnen av et glass.


Fyll på med bananpudding.


Og topp til sist med pisket krem.

Dette ble veldig godt, også så enkelt å lage. Om du liker bananer er dette absolutt verdt å prøve :)









 Til og med fin å ha med på tur.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar