Etiketter

tirsdag 24. april 2012

Blondies




En liten forandring fra Brownies.

Hoved forskjellen er at det blir brukt hvit sjokolade istedenfor mørk, men jeg har tatt steget litt lenger og tilsatt banan og karamell.

Mmm... søtt, men åh så godt.

Til dette trenger du:
  • 250g sukker
  • 100g smør
  • 100g karamell, jeg har brukt dulce de leche som minner mye om HaPå
  • 100g hvit sjokolade
  • 2 egg
  • 200g mel
  • 2 godt modne bananer, skåret i skiver
 Først har du sukker, smør, karamell og sjokolade i en kjele.

 Smelt dette over middels varme til du har en jevn røre.

 Ha røren over i en bolle og la det avkjøle noe.

 Tilsett så eggene, sørg for å blande de godt inn.

 Ha i melet.

 Og til sist bananskivene.

 Ha røren i en bakepapirkledt form og ha ett par ss med karamell oppå.

Stekes på 180 grader i ca 45 minutter, test med en tynn metall/ tre pinne- stikk den inn i kaken og om den kommer ut igjen ren så er kaken klar.


Ta den ut av ovnen og la den avkjøle.


Så er det bare å skjære seg biter og nyyyyte, gjerne til en god kopp kaffe.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar